26 October 2018

Sure scoort met beste makelaarswebsites

Emailmarketingbureau Makelmail onderzocht afgelopen maanden meer dan 3500 makelaarswebsite op kwaliteit en bracht een top 25 van de beste makelaarswebsites naar buiten. En, er staan maar liefst 5 door Sure ontwikkelde websites in de top 25! Een prachtig resultaat waar we natuurlijk heel trots op zijn!

We blinken uit in gebruiksvriendelijkheid
Makelmail heeft de websites beoordeeld op 25 verschillende meetpunten. Deze meetpunten liepen uiteen van techniek, responsive, gebruiksvriendelijkheid tot populariteit. De websites van Sure scoren indrukwekkende cijfers; gemiddeld een 7,6 met een 7,1 voor populariteit en zelfs een 10 voor gebruiksvriendelijkheid!

De beste makelaarswebsites van Sure
De 5 websites die gemaakt zijn door Sure zijn: Lamberink Woningmakelaars (plek 8), Strijbosch Thunnissen Makelaars (plek 9), Kuijs Reinder Kakes Heerhugowaard (plek 13), Maas Makelaars (plek 14) en Snelder Zijlstra Makelaars (plek 15).

“We zijn erg tevreden over onze nieuwe website en trots op de negende plek. Sinds we de nieuwe website hebben, merken we ook echt verschil in het aantal aanvragen voor onze diensten.” – Erwin Broersma, directeur Strijbosch Thunnissen Makelaars, Arnhem.

Werk aan de winkel voor makelaars
Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat een groot deel van de makelaarswebsites in Nederland maar net een voldoende scoren. De gemiddelde score van de 3518 onderzochte websites was een 5,7. Vooral op de onderdelen techniek en populariteit valt voor de meeste makelaars nog veel winst te behalen. Bij techniek is vooral gekeken vooral gekeken naar de snelheid, het onderhoud en of de website goed te interpreteren is door Google. De populariteitsscore is gebaseerd op het aantal links naar de website en de inzet van social media.

Jouw website volgend jaar in de top 25?
Wil jij weten waar de verbeterpunten liggen voor jouw website en wil jij volgend jaar ook met jouw website in de top 25 staan van de beste makelaarswebsites van Nederland? Neem dan contact met ons op en laten we samen kijken hoe we jouw website nog beter voor jou kunnen laten werken.

Terug naar overzicht

Verder lezen?

Ook binnen 8 weken een nieuwe website?

Dat kan! Neem dan contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek!
Bel 026-206 2128 of stuur een e-mail naar info@su-re.nl

    shade